کارگاه درست‌نویسی و زبان معیار در نشریات دانشجویی برگزار شد

سومین دوره از سلسله‌کارگاه‌های ویژه نشریات دانشجویی با عنوان «درست‌نویسی و زبان معیار در نشریات دانشجویی» به همت کانون فرهنگی – هنری نویسندگی، چهارشنبه ۲۲آذرماه در سالن کنفرانس دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

کارگاه درست‌نویسی و زبان معیار در نشریات دانشجویی  با تدریس صدرا عمویی برگزار شد و دانشجویان در این کارگاه دو‌ساعته با اصول کلی دستور خط فارسی، روش‌های ساده‌نویسی، فاصله‌گذاری، نشانه‌گذاری، عددنویسی و نیز زبان معیار نوشتاری و زبان معیار گفتاری آشنا شدند.
گفتنی است، طی سال‌های اخیر پایین‌بودن کیفیت نوشتار دانشجویان به  دلیل عدم آموزش و تأثیر شبکه‌های مجازی موجب هشدار استادان و کارشناسان زبان و ادبیات فارسی شده است و آموزش به فعالان نشریات دانشجویی که درحقیقت محملی برای داوطلبانه نوشتن است، یکی از راهکارهای مناسب برای بهبود کیفیت نوشتار است.